Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Kompostárna Třebovice
Odesílatel Karel Švercl
Organizace odesílatele Město Česká Třebová [IČO: 00278653]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 19.04.2021 09:55:23
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Odpovědi na dotazy _2


Přílohy
- Odpovědi na dotazy_2.pdf (79.86 KB)

Původní zpráva

Datum 16.04.2021 11:25:55
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

1.
V souvislosti s realizací SO 1 žádáme o vysvětlení PD. Konstrukce vozovky je navržena dle předpokládaného dopravního zatížení TNV1 = 90 voz/24 hod dle TP 170, kat. listu D1-N-2-V-PIII. Dle výsledku geologického průzkumu i dříve provedených rešerší v dané oblasti byly v zájmovém území zjištěny velmi složité základové poměry. Dle požadavku z PD nebude možno dodržet na pláni Edef,2=45 Mpa a bude nutno provést zlepšení zeminy v podloží dle TP 94. Žádám o vysvětlení, kde je ve VV SO 01 položka, týkající se provedení sanace aktivní zóny (parapláně) pomocí zlepšení vápnem nebo výměnou podloží v tl. 50 cm ?

2.
V souvislosti s realizací SO 1 žádáme o vysvětlení PD. Mezi všechny spojované povrchy bude provedena dle PD zálivka z modifikované asfaltové hmoty. Spojovací postřik mezi ACO 11 a ACO 16+ je také modifikovaný. Toto je v rozporu z technickými předpisy. Asfaltové souvrství není navrženo z modifikovaných vrstev. Žádáme o objasnění projektové dokumentace.

3.
V souvislosti s realizací SO 1 žádáme o vysvětlení PD. V situaci – výškové řešení, vrstevnice jsou zakresleny hlavní navrhované vrstevnice po 10 cm a vedlejší po 5 cm. Z průběhu navržených vrstevnic vyplývá velmi neuspořádaný a prostorově nehomogenní povrch. Tento neuspořádaný charakter asfaltového povrchu plochy požaduje takto zadavatel ?

4.
V souvislosti s realizací SO 1 žádáme o vysvětlení PD. Ve výkrese propustku chybí v podélném řezu na základové spáře podsyp z ŠP nebo ŠD. Dle tech. předpisů není možno provést vrstvu z podkladního betonu na upravenou základovou spáru. Žádáme o objasnění PD a případné potvrzení stavu této části PD.